lördag 11 oktober 2014

SKÖN SISTA-VINST

HÄRLIG VINST - I ÅRETS SISTA SERIEMATCH

BKV Norrtälje avslutade säsongen på bästa möjliga sätt, tre finfina poäng hemma mot gästande Skiljebo SK efter två mål av matchens lirare Andreas Lindström och ett av Emil Skogh, 3-1.
Och detta innebär att vargarna alltså kniper fjärdeplatsen i årets div 2 NS, och det som nykomlingar i serien. Imponerande och jag vill här och nu tacka för alla grymma insatser ni har gjort under säsongen och allra mest kommer jag att minnas den makalösa vårsäsongen, wow! Tack alla!

Matchen då? En otroligt jämn första halvlek där BKV tar ledningen genom ett iskallt avslut av Lindström och där sen Skiljebos skyttekung Karwan Safari lite snöpligt kvitterar lite senare. Svajigt spel och chanserna var väl ganska jämnfördelade mellan lagen. Tror dock att Peter eldade på dom i pausvilan för det var ett helt annat BKV i den andra halvleken. Mer press, mer ilska och mer driv. Tyvärr så brände man ett par tre frilägen men snabba Lindström gör ett mycket snyggt 2-1 mål och när sen Emil dundrar in 3-1 från distans rakt upp i krysset så var det ridå ner för SSK.
Tre oerhört sköna poäng och som sagt, det bäddade för en fjärdeplats. Grattis BKV Norrtälje!

Dagens övriga matcher
Akropolis IF - Syrianska IF  3-0  (Suverän matchsvit för Akropolis 18-7-1. Stort grattis till er.)
IFK Aspudden - Värdmö IF  3-0  (Aspudden sexa, Värmdö sjua)
Karlbergs BK - Gusk  0-2  (Tack och adjö Karlberg, trean nästa. Gusk tog hem andraplatsen i serien)
Sollentuna FF - Konyaspor KIK  8-1  (Tabell-trean SFF utklassade skumma Konyaspor)
Strömsbergs IF - Spårvägens FF  4-2  (SFF gör två mål, kors i taket. SIF får kvala för nytt kontrakt)
Västerås IK - Kvarnsvedens IK  1-3  (tung KIK-seger på bortaplan, klara för ny säsong i tvåan)

MISSA INTE SERIE-SAMMANFATTNINGEN SOM KOMMER INOM KORT!