lördag 11 februari 2017

TRÄNINGSMATCHER


TRÄNINGSMATCHER - DIV 2 NS KÖR PÅ

Surfade runt bland lagen i Div 2 NS för att se vad som hände idag och här nedan kan ni ta del av det som skrivits på deras hemsidor respektive lokalpress.

BK Forward - Arameiska (div 1)  1-1
Under lördagen spelade BK Forwards a-lag ännu en träningsmatch. Den här gången var det Arameiska Syrianska som stod för motståndet. Laget blev i höstas klara för spel i division ett norra och fick hårt motstånd på Trängen där de mötte ett unga och taggat BK Forward.
Slutresultatet blev 1-1 och det var en match som gladde Forwards sportchef.... läs mer.

Gusk - IFK Uppsala  6-0
Dagens träningsmatch mot IFK U-a blev till slut en enkel seger. Första halvlek blev ett ställningskrig där vi så småningom tog över allt mer. Vi hade en handfull chanser men vi fick inte in bollen, så 0-0 blev halvtidsresultat... läs mer.

Karslunds IF - IF Sylvia  1-1
Idag gästades Karlslund Arena av IF Sylvia i säsongens andra träningsmatch. En match som blev ett steg framåt sett till förra helgens match mot BK Forward... läs mer.

Södertälje FK - Eskilstuna City  2-0

Lyssna vad Södertäljes tränare Eddie Demir anser om matchen... här.

Värmbols FC - Syrianska FC  0-0
Syrianska bockade av en klart godkänd insats efter en iskall lördagseftermiddag på Backavallen i Katrineholm. De rödgula var det vassare laget, och skapade också flest målchanser, i det mållösa 0-0-mötet med Värmbols FC... läs mer.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar