lördag 9 september 2017

VINST ÖVER LIDINGÖ

VIKTIGA POÄNG BÄRGADE - SÅ JÄ*** SKÖNT

BKV Norrtälje vann dagens seriematch mot IFK Lidingö med 1-0 efter mål av inhopparen Shirko i den 84:e minuten. Första halvlek var mycket jämn och spännande och med en hel del målchanser, spelet var lite böljande och Lidingö bjöd verkligen upp. Ett riktigt bra lag tycker jag och dom var oerhört kompakta och svårforcerade, BKV hade svårt att dyrka upp försvarslåset men stack igenom lite då och då. I andra så blev det sämre spel fram till 70:e då det mesta började hända, BKV var klart hungrigare och var ju också i större behov av poängen än motståndarna. Och när Lidingö fick en man utvisad efter sitt andra gula kort så tog BKV över tillställningen och till slut så satt också 1-0 genom inhopparen Shirko Shhab som i dagsläget helt klart är klubbens bäste anfallare. Grym glädje så klart och sen rider man ut dom sista minuterna och bärgar därmed tre sjukt viktiga poäng.

Bloggen tycker till: Nye forwarden Franco Karroum var väldigt osynlig, tillbakavändaren Jonte Gillberg var riktigt bra, duktige Pontus håller nollan och Oskar/Tom/Erik/Filip var grymma i backlinjen. Skön vilja på Shirko och Jim slet som ett djur. Bröderna Kayembe kan bättre och likaså Seger men alla tre är oerhört nyttiga där ute. "Man of the Match", Oskar Kiianlinna!

HÄRLIGT GRABBAR!!

Övriga matcher
Karlslunds IF - Skiljebo SK  1-0  (Där rök Skiljebos chans till spel i div 1)
IFK Aspudden - FC Gute  2-1  (Aspudden skräller till och Gute lär nu missa div 1)
Sundbybergs IK - Håbo FF  0-1  (Omgångens viktigaste vinst, tyvärr för BKV så vann fel lag)
Strömsbergs IF - Karlbergs BK  1-0  (Strömsberg vinner sin måste-match)
Eskilstuna City - Gamla Upsala  2-0  (Guskarna närmar sig nedflyttningsstrecket)
BK Forward - Syrianska IF  5-0  (Utklassningen var inte oväntad)

Sorry för skärpan Shirko, men teleobjektivet satt ju på.

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"